Izvor:
24.05.2017 u 22:31
0

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA ZORANNAH: Nećete verovati kako su blogerku zvali u srednjoj školi!

Slavu u Srbiji, pa i van granica naše zemlje Zorana Jovanović pažljivo je godinama gradila pomoću fotogrfaija koje je objavljivala na društvenoj mreži Instagram, a pre svega zahvaljujući snimcima na Jutjub kanalu. A nadimak Zorannah koji je sama sebi nadenula, postao je njen zaštitni znak.

I dok su mnogi pravili šale na račun njenog nadimka, niko nije ni slutio da je u srednjoj školi imala još zanimljiviji naziv. Izvor koji je sa popularnom blogerkom pohađao srednju školu, otkrio je da je Zorana umesto smešnog sufiksa, imala dosta interesantan prefiks svom imenu.

Zorana i ja smo išli u Gimnaziju, to je privatna obrazovna ustanova, a tamo je imala drugačiji nadimak. Svako ko je išao u isto vreme kada i mi u tu srednju školu zna da su je zvali FK Zorana, jer je isključivo izlazila i zabavljala se s fudbalerima. Vidim da se i danas ništa u tom pogledu nije promenilo – otkrio je izvor.

Da sve bude zanimljivije, izgleda da Jovanovićeva ne odstupa od svog ukusa za muškarce, odnosno za njihovu profesiju, s obzirom na to da je duže vreme u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koji igra za belgijski klub Gant.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/zorannah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter