Izvor:
25.05.2017 u 02:53
0

NAJJEZIVIJE ISKUSTVO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Ujela me je za ponos i otkinula parče, hirurzi nisu mogli ništa! (FOTO)

Kristijan Golubović je već nekoliko puta pričao svoje neverovatne životne priče, a ona o problemu sa njegovim polnim organom dugo se prepričavala.

Na društvenim mrežama, profilu koji opisu život devedesetih, podsetili su se situacije koja je Kristijanu promenila život.

Naime, njegova ljubav sa jednom devojkom, mogla mu je doći glave.

" Nekad sam imao dugu devetku, a sad kratež! Kad sam bio mlad, devojka me je oralno zadovoljavala i u jednom trenutku mi je stegla zubima ponos i prosiktala: "Ajde me sad varaj!".

U tom trenutku je zagrizla koliko je mogla, otkinula vrh i ispljunula ga! Ja sam krvav izleteo iz sobe, rekao ocu šta se desilo i izleteo na ulicu. Uleteo sam u taksi i rekao da vozi u bolnicu. Vozač je mislio da sam ranjen.

U bolnici sam upoznao jednog dečka koji je umirao od raka i poželeo mu da ozdravi. Kada sam bio na operacionom stolu, moj otac je stigao sa mojim glavićem kojeg je pronašao na podu sobe.

Međutim, on se već potpuno isušio i smanjio, i nije ga bilo moguće prišiti. U tom trenutku, čujem da je onaj dečko umro i pitam njegovu porodicu da mi doniraju njegov glavić koji su mi na kraju prišili.

Kad me danas pitaju da li funkcioniše kako treba, ja im kažem: Ne samo da je funkcionalan, nego i poboljšan", priča je koju je Kristijan Golubović ispričao i tokom učešća u rijalitiju "Farma".

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/legendedevedesetih

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter