Izvor:
25.05.2017 u 13:31
0

STOJA OTKRILA DETALJE SVOJE DIJETE: Seksala sam se, pa smršala!

Folk pevačica Stoja Novaković je uspela da smrša nekoliko kilograma, ali, kako kaže, neće se na tome zaustaviti. Stoja planira da izgubi bar deset kilograma i u toj borbi joj osim dijeta i treninga pomaže i suprug Igor Jovanović.

Pevačica potvrđuje tezu da se suvišni kilogrami najbolje skidaju aktivnostima u spavaćoj sobi.

Ima istine u tome da se mršavi pomoću seksa. Nemam ništa protiv jer znojenje u krevetu je fizička aktivnost. Sve je bolje u krevetu, pa i skidanje kilograma – kaže Stoja uz osmeh i dodaje da je proteklih dana na rigoroznoj dijeti, koju ne preporučuje drugim ženama:

Savetujem žene da se ne služe mojim metodama za mršavljenje, pošto ja ne jedem ništa. Nemam vremena da jedem. Kad se budem rešila obaveza koje imam u ovom periodu, sigurno ću ponovo početi i da treniram. Krećem i na plivanje, to me baš opušta – otkriva pevačica u razgovoru.

S vremena na vreme Novakovićeva vodi borbu sa perverznim obožavaocima, koji joj u privantim porukama na društvenim mrežama šalju nage fotografije, ali i neke vulgarne poruke. Pevačica bez zadrške ume da obajvi takve fotografije i poruke da bi ih pred svetom osramotila i nastaviće to da radi.

Ne dešava se to samo meni. To se događa svim ljudima koji se bave javnim poslom. I glumcima, i pevačima i voditeljima… Šalju gole slike, ali ja sam se lepo organizovala, pa ja sve to lepo objavim da vidi ceo svet, a ne samo ja. Da se pohvalim kad već šalju. (smeh) Ja ovo današnje vreme stvarno ne razumem, ali ako je njima lepo da šalju, slobodno, momci, šaljite slike svog nagog tela, pa ćete biti objavljeni da vas ceo svet vidi – zapretila je folkerka, koja je nedavno tako razotkrila čoveka koji ima ženu i decu, a njoj šalje vulgarnosti.

Fanovi joj upali u sobu

Stoja otkriva kako su joj nedavno u Berlinu fanovi upali u sobu.

Došla sam nedavno iz Berlina. Tamo mi se desilo jedno lepo iznenađenje. Nisam bila baš nešto odmorna da bih se družila sa fanovima, ali oni su me pozvali, saznali su da sam tu, raspitali se gde spavam, došli u hotel, doneli su cveće, parfem, pa smo pili kafu, slikali se, zezali. Posle mi je bilo krivo što sam morala da idem da radim. Bilo mi je mnogo lepo sa njima, zaista – otkriva Stoja.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter