Izvor:
26.05.2017 u 01:18
0

LJUBAV NA ROLAN GAROSU: Pogledajte kako se Filip Krajinović „priprema“ za veliki turnir sa Ninom Radulović!(FOTO)

Ljubavnim porukama koje odišu ponosom, ali i čežnjom, lepa voditeljka i bivša supuruga Branislava Lečića i mladi teniser potvrdili su koliko se vole i da su u vezi.

Čim je teniser Filip Krajinović (25) u Nemačkoj osvojio čelendžer i postavio fotografiju na Instagramu sa podignutim peharom u ruci, Nina Radulović (31) je na Instagram poslala komentar: „Ponosna do neba”!

A onda je pored sledeće fotografije bivša supruga Branislava Lečića napisala: „A tek si počeo…”, na šta je on odgovorio: „Sa najlepšom podrškom”, i dodao ikonice u obliku srca…

Ljubavna priča Nine Radulović i Filipa Karjinovića cveta poreko društvenih mreža. Ona je njemu najveća i najlepša podrška na putu ka tenskim uspesima.Ovaj par nikada nije javno potvrdio svoju vezu, ali se očigledno ne libe da je pokazuju i potvrđuju porukama kada su odvojeni. A kada je reč o odvojenosti, i za to ima leka.

Naime, naš teniser ove godine učestvuje u kvalifikacijama za čuveni turnir Rolan Garos, i on je već u Parizu, a na društvene mreže postavlja slike iz kafića i restorana, na šta je Nina napisala:

– A kako uživate i planirate pobede… Možda se samo pojavim da uživam sa vama… nikad se ne zna…

Na ovu poruku Filip je odgovorio „čekamo te”…

A onda je Nina postavila nekoliko svojih fotografija na Instagram, na šta je Filip odgovorio, sa sve srcićima:

– Najlepša na svetu, ajde ćao sada…

Očigledno je da duge odvojenosti neće biti i da je Nina takoreći spakovala kofere za Pariz, gde planira da bodri svog novog dečka.

– U formi sam i inspirisan da nastavim u ritmu koji sam uhvatio u Nemačkoj. Verujem da mogu da nastavim ovaj šampionski niz, daću sve od sebe da tako bude i da izborim plasman u glavni žreb Rolan Garosa. Do sada sam dva puta igrao glavni žreb u Parizu 2012. i 2015. i osećam se spremnim da to ponovim i ove godine – rekao je pre dva dana Filip Krajinović, 203. teniser sveta, posle pobede u kvalifikacijama za Rolan Garos.

Nina Radulović se od Branislava Lečića, sa kojim ima sina Lava, rastala u novembru prošle godine. Ovaj par je tada izdao zajedničko saopštenje u kome su rekli:

– Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno.

Blic
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter