Izvor:
26.05.2017 u 02:17
0

ŽELJKO RSTIĆ SE ŽENI: Zmiki će mi pevati na svadbi, a Zlatu mi ne dirajte!

Željko Rstić (43) početkom leta oženiće se devojkom Marijanom Stanković (33), a na svadbi će mu pevati, ni manje ni više, nego njegova bivša verenica Vesna Zmijanac, saznaje Kurir.

Biznismen, koji je posle Zmijančeve bio i sa Zlatom Petrović, i njegova izabranica venčaće se crkvi, a potom će upriličiti veliko slavlje u jednoj od njegovih svečanih sala u Beogradu. Rstić se za Kurir pohvalio da je krenuo sa pripremama za svadbu ali, kaže, ne želi mnogo da priča da ne bi izbaksuzirao.

Planiram da se ženim, ali ne ove nedelje, kao što se šuška po gradu (smeh). Šalu na stranu, ženim se za koji mesec i zaista sam presrećan. Iako sam mislio da više ništa neću potpisivati, očigledno sam se prevario. Imam divnu devojku i srećan sam. Pronašli smo se u mnogim stvarima, shvatio sam da je ona žena koja mi odgovara u svemu. Lepa je, kulturna, radi u jednoj ozbiljnoj instituciji. Ne bih ništa više pričao unapred da sutra ne bude da pričam u prazno. O tom potom, biće prilike – kaže biznismen i dodaje da trenutno ugovara muziku za svadbu.

Vesna Zmijanac mi peva na svadbi (smeh). Ozbiljan sam. Ona je odlična pevačica, ima hitove i svi znaju koliko je volim i poštujem. Želim da mi bude gost i da peva. To sam odmah rekao kad sam rešio da se ponovo oženim – rekao je Željko i naglasio da njegovu drugu bivšu devojku Zlatu Petrović neće zvati na svadbu.

– Nemojte to, molim vas. Što bih je zvao? Nemojte Zlatu da mi dirate, ona je jedna duša od čoveka.

Rstiću će sa Marijanom biti drugi brak. On je bio u braku s javnosti nepoznatom Marinom, s kojom ima dvoje dece. Posle nje, započeo je vezu sa Vesnom, koja je trajala pet godina. Planirali su venčanje, ali su raskinuli jer ju je prevario sa voditeljkom Tamarom Stoimenov. Kada je i ta veridba pukla, zaljubio se u Zlatu, ali ni ta veza nije potrajala. Mesec dana kasnije upoznao je Marijanu, koju će odvesti pred oltar.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter