Izvor:
27.05.2017 u 13:20
0

LEPA LUKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ko mi ponudi seks, odmah dobije nogu u m*da!

Lepa Lukić i dalje je privlačna muškarcima. Bar tako ona kaže.

Nekrunisana kraljica narodne muzike otkriva da joj često prilaze muškarci, koji joj se udvaraju na kulturan način. Ali, ako bi prešli granicu stradalo bi im međunožje.

– Ljudi me doživljavaju kao svoju. Kad me vide, kažu: "Evo naše Lepe." Kad odem na pijacu, ne daju mi ništa da platim, samo mi u torbu guraju pomorandže, jabuke, peršun, šargarepu. Pitam ih zašto to rade, a oni samo kažu da tako osećaju – priča Lepa.

Odlično izgledate, sve ste mlađi!

– Pa da. Ne izgledam tunjavo jer se negujem. To je moj duh.

Da li vam se muškarci i dalje udvaraju?

– Da, uglavnom mlađi. Nije za mene to nekulturno. Daju mi komplimente, zovu na večeru, a da mi nešto predlože normalno da ne bih prihvatila.

Mislite da vas pozovu na seks?

– Pa neće valjda da kaže "aj se je.emo". Pa koji je to muškarac, pa ja bih ga šutnula direkno u muda. Čim bi to pomenuo, zgadio bi mi se. Treba lepo da me pogleda.

Da li ste, kao i svi mladi, na društvenim mrežama?

– Jok ja! Niti volim niti me to interesuje. Mogla bih ja to da savladam ali nemam želju. Nervira me svako ko bulji u te moderne telefone. Samo tipkaju, niko ni a kim ne razgovara.

Da li ste nekad probali drogu ili travu?

Jesam zelje (smeh)! Ma kakvi, nikad me to nije privlačilo! U moje vreme toga nije bilo. Ja i ne pijem. Negde sam pročitala da od droge može da se umre i nisam bila luda da probam.

Kakav utisak vam je važno da ostavite u javnosti?

– Da svi kažu svaka ti čast, i što se tiče karijere i izgleda. Imam genetiku, nemam pege po rukama i volim da se picnem, dobro da se doteram, pa mi prija kad primete detalje koje stavim na sebe. Ne nosim ništa kič, nikad nisam imala budžu na glavi.

Nikad niste pokazivali atribute, za razliku od vaših koleginica?

– Pa šta treba da radim? Da mi bude gola guzica? To je u moje vreme bilo sramota. Bili su ti minići, ali ja sam osvajala lepotom. Nikad se nisam ni pućila. Bila sam devojka koja je čuvala krave. Eto, šta će da rade te što se puće kad dođu u moje godine?! Ja se plašim da mi plastičar ne upropasti, da mi ne unakazi facu. Ponosno nosim svoje bore.

Izvor: alo.rs, kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter