Izvor:
29.05.2017 u 13:36
0

POMOZITE MI, NE MOGU DA IZDRŽIM: Marija Šerifović potpuno slomljena zbog … (foto)

Marija Šerifović upala je u veliku emotivnu krizu nakon što je njen pas, engleski buldog Robi, uginuo, pa je u suzama došla na audiciju za nove „Zvezde Granda“.

Prema rečima našeg izvora, članica žirija popularnog muzičkog takmičenja pojavila se u subotu na izboru takmičara nove sezone sva otečena u licu i s naočarima za sunce koje nije skidala.

– Svi su se iznenadili kad su Mariju ugledali u studiju. Prvo, niko nije očekivao da će doći. I Popović je bio u čudu kad ju je video, ali nije odmah skapirao šta se desilo, pa ju je kroz smeh upitao zašto je došla. Ona je drhtavim glasom rekla: „Jao, Sale, ne mogu da budem sama. Moram da se družim s ljudima, da ne raznišljam o Robiju. Mnogo mi je teško, ne znam šta ću sa sobom. Neka me ovde s vama, možda će mi lakše biti.“ Svi smo ućutali, a ona je sela i nemo slušala i posmatrala kandidate. Ništa nije pričala, samo bi uzdisala i povremeno brisala suze – kaže sagovornik.

Ljubimac Marija Šerifović uginuo je zbog tumora. Pevačica se od njega oprostila emotivnim videom i porukom na Instagramu.
– Sine moj, nikada te neću zaboraviti! Počivaj u miru – napisala je Marija.

Kurir
Foto: Instagram/serifovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter