Izvor:
29.05.2017 u 14:46
0

TRAMP I MELANIJA PRED RAZVODOM? Stručnjaci otkrili zašto se prva dama nikad ne smeje! (VIDEO)

U više navrata se spekulisalo da u braku Donalda i Melanije Tramp ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom, pa da je zato prva dama Amerike nesrećna, ali to nije slučaj, barem prema pisanju stranih medija.

Od momenta kada je Donald Tramp postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sedma sila prati svaki njegov potez, ali i potez njegove supruge Melanije. U više navrata se spekulisalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom.

Glasine o nevoljama u raju podgrejalo je i to što je Donald uvek ostavlja iza sebe, ne drži je za ruku i hoda ispred nje, a Melanije je u nekoliko navrata uzvratila istom merom (setimo se video zapisa kada ga udara po ruci).

Ipak, nije samo ponašanje para zaslužno za nezaustavljivo množenje tračeva – Melanijin preozbiljan izraz lica jedan je od razloga što mnogi pretpostavljaju da je prva dama izuzetno nesrećna.

Ipak, stručnjaci za neverbalnu komunikaciju tvrde da joj zaleđeni i uvek isti izraz lica daje posebnu snagu, a novinar Vašington posta odsustvo mimike lica prve dame ovako objašnjava:

– To što odbija da se nasmeši je svesna odluka, jer želi da pokaže da ima kontrolu, ali i da se buni. Ona jeste tu zbog vas, ali neće da izvodi nikakve predstave zbog toga – objašnjava ovaj novinar, i zaključuje da bi se kameni izraz lica prve dame mogao protumačiti i kao napad na društvo koje očekuje od žena da se smeškaju bez obzira na to kako se osećaju u datom trenutku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter