Izvor:
07.06.2016 u 02:15
0

INTIMNO LETOVANJE: Viktorija Bekam sa porodicom uživa u GRČKOJ (FOTO)

Poznata modna kreatorka Viktorija Bekam i njen suprug, fudbaler Dejvid Bekam, trenutno se nalazi na odmoru u Grčkoj. U društvu sina Bruklina verujemo da uživaju i koriste svaki slobodan trenutak kako bi se sunčali i kupali.

Fotografije koje je Poš podelila sa pratiocima na društvenim mrežama izgledaju božanstveno. Na prvoj se može videti da ona izgleda besprekorno i da sa njene 42. godine izgleda kao devojčica.

Druga fotografija je mnogo zanimljivija jer se na njoj nalazi Bruklin, ali prekrivenog lica neobičnim smajlijem. Viktorija je pored ove slike ostavila komentar "Mi volimo Grčku".

Pogledajte!

Happytv.tv
Foto: Instagram.com/victoriabeckham

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter