Izvor:
09.06.2017 u 19:12
0

PONOVO AKTUELNA DEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA PLENI PAŽNJOM: Svi buljili u jedan detalj na njenim grudima! (foto)

Bivša, pa opet sadašnja devojka Veljka Ražnatovića na otvaranje jednog begradskog lokala privukla je pažnju zbog nekoliko zanimljivih stvari.

Ana Cakić ponovo je aktuelna devojka Veljka Ražnatovića, koja je u četvrtak veče napravila pravu pometnju na jednom gradskom događaju!

Naime, Ana se na otvaranju jednog lokala pojavila ni manje ni više nego sa bivšim dečkom Anastasije Ražnatović, Kostadinom Terzićem, i njegovim rođenim bratom.

I dok su se svi pitali otkud sada ona u njihovom društvu, mi smo odlučili da to proverimo iz prve ruke.

– Ne mogu da se branim, s obzirom na to da je on moj prijatelj, dobar i re nego što sam ja upoznala Anastasiju i Veljka. To njima ne smeta, jer je o prirodno i normalno, da ja imam prijatelje – rekla nam je Ana na licu mesta.

Kada smo je pitali da li je primetila da je na isti događaj stigla i Veljkova bivša Ksenija Bujišić, Ana je sa osmehom rekla:

– Nisam… Možda ih je i više, a ti ne znaš. Ja sam videla više od jedne, ali ću prećutati. (smeh) Ne smeta mi. Lep muškarac može da ima mnogo, mnogo žena, pa čak i na jednom događaju. Imam razloga da budem ljubomorna, ali nisam. Veljko nema razloga i nije (smeh) – mudro je odgovorila Cakićeva.

Ona se nedavno vratila iz Banja Luke, gde je bila upravo kod Ražnatovića, od kog će se uskoro rastati pošto putuje u Bejrtu.

– Uskoro putujem u Bejrut da radim, pa ću tamo biti najviše – kaže Ana, koja je zaključila da ne zna da li će je Veljko posetiti u dalekoj zemlji.

Na samom kraju intervjua, pažnju nam je privukao i Anin stajling, te topić ispod kog su se jasno videle njene gole grudi…

Telegraf
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter