Izvor:
12.06.2017 u 12:37
0

JELENA ROZGA SE POHVALILA FOTKOM SA DEČKOM: Fanovi su primetili jedan opasan detalj! Da li ga vidite?

Veza Jelene Rozge i Stjepana Hausera, člana dua "2 Cellos" počela je 2015. godine. Došla je ta veza kao iznenađenje za mnoge. Neki su čak i sumnjali u iskrenost osećanja ovog para. Ipak, 2017. je tu, a oni su i dalje zajedno. I zabavljaju se kao nikada pre.

Rozga se juče pohvalila slikom na kojoj vidimo da je za Jelenu i Stjepana već počelo leto. Par uživa u Splitu, stigao je i do

Palmižane. Kratku pauzu od brojnih nastupa koriste na pravi način?

Ljubav jeste jak utisak na ovoj fotografiji, ali je Jeleninim fanovima za oko zapao jedan sasvim drugačiji detalj: činjenica da Stjepan tokom vožnje džet skijem nosi zaštitni prsluk, a pevačica ne.

"Zašto Jelena nema prsluk za spasavanje, a Hauser ima? To je jako opasno", napisao je fan.

Bilo je i, neizostavno, onih koji su uočili da su njih dvoje sjajan par, a neke je čak ovaj prizor podsetio na pedeset nijansi sive. Verovatno zbog strasti koja se oseća između pevačice i violiniste.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Instagram/rozgajelenaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter