Izvor:
12.06.2017 u 13:43
0

NAJAVILA NOVU PESMU: Nataša Bekvalac ovom numerom ima poruku za sve bivše!

Pop zvezda Nataša Bekvalac objavila je fotografiju iz muzičkog studija na Instagramu, i time najavila novi singl "Crta".

Čini se da je lepa Novosađanka konačno spremna da se posveti karijeri, te je nakon nekoliko zajedničkih odmora sa novim dečkom Lukom Lazukićem, ponovo ušla u studio. Nataša je najavila izlazak novog singla "Crta", a i ova pesma, pokazaće se, ima veoma neobičan tekst.

-Uskoro…moji momci i ja spremamo moj novi singl…"Crta" – napsiala je Nataša u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, ali je sa fanovima podelila i deo teksta pesme.

"Nije noć ako nije do podne,

Svaki zid ludom glavom, zabodem

Preko crte ne prelazim

Ako dobro se ne kaznim…

Nisi moj, ako nisi budala…"

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter