Izvor:
09.06.2016 u 23:04
0

KAO PRINCEZA IZ BAJKE: Seka Aleksić u romantičnoj haljini (FOTO)

Seka Aleksić izgleda odlično.

Buduća mama je sad već u poodmakloj trudnoći. Nakon kraćeg odmora u Španiji sa suprugom Veljkom, vratila se svojim radnim obavezama i nastupima. Kako je Seka već dugo javna ličnost, od nje se očekuje besprekoran izgled i različite toalete.

Moramo priznati da poznata pevačica može da se, već duže vreme, pohvali zanosnim izgledom, ali i divnim haljinama koje neretko nosi u različitim prilikama.

Tako je i ovaj put objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu i oduševila fanove. Seka je na slici obučena u fantastičnu haljinu sa nežnim detaljima.

Ima žena koje ne nose svoj čar u linijama lica, nego u izrazu lica; ni u boji očiju, nego u pogledu; ni u crti usta, nego u osmehu; ni u govoru, nego u medlodiji glasa; ni u formama tela, nego u pokretima – napisala je Seka ispod pomenute fotografije.

Happytv.tv
Foto: Arhiva, Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter