Izvor:
18.06.2017 u 20:22
0

ČUJU SE SVADBENA ZVONA: Lepa pevačica zakazala svadbu u Beogradu za 300 zvanica! (FOTO)

Pevačica i klavijaturista zakazali veliku ceremoniju u Beogradu za 300 zvanica.

Nadica Ademov (21) i njen suprug Dalibor Stanojević (40) zakazali su svadbeno veselje krajem jula u jednom beogradskom hotelu.

Ceremoniji ce prisustvovati njihovi prijatelji, kumovi, kolege s estrade.

– Sve je dogovoreno. Svadba ce biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, i to za 300 zvanica. Pevačica je odabrala venčanicu, a pozivnice su poslate na adresu gostiju. Svi se raduju tom danu – priča naš dobro obavešten izvor.

Kum s mladoženjine strane je poznati pevac Dragan ĆirkoviĆ Ćira, dok je mlada za svedoka odabrala estradnog menadžera Zvonka Grujića Rodu, koji je i potvrdio naša saznanja.

– Tačno je da ce na leto biti veselja, od silnih obaveza ne znam tacan datum. Ja sam prihvatio kumstvo, i to sa zadovoljstvom. Čekam samo da mi jave detalje. Nadica je divna devojka i jeste kum stariji od nje, ali verujte da je drži kao malo vode na dlanu. Biće to veliko veselje i možda najlepša svadba u Srbiji. Čekam pozivnicu i tačnu lokaciju – kaže Grujić.

Kurir
Foto: Instagram/vinnie_jinn/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter