Izvor:
19.06.2017 u 09:01
0

DEDA PREKINUO ĆUTANJE: Bijonse rodila blizance! (foto)

Iako ni Bijonse ni njen partner Džej Zi nisu zvanično potvrdili rođenje blizanaca, to je umesto njih uradio pevačicin otac i bivši menadžer Metju Nols.

Naime, otac pop dive potvrdio je da je postao deda, kada je na Tviteru objavio kratki post.

– Stigli su. Srećan rođendan blizancima – napisao je otac pop zvezde. Inače, ovo je prva poruka iz kruga porodice kojom se potvrdjuje vest da je Bijonse rodila blizance.

Inače, sajt "TMZ" je objavio da je Bijonse u ponedeljak rodila dečka i devojčicu i da su svo troje ostali u bolnici u Los Andjelsu zbog "manjih problema", uz isticanje da će "svo troje biti u redu".

Trudnoću je Bijonse potvrdila u februaru objavom na Instagramu. Bijonse i Džej Zi, koji su u braku od 2008. godine, već imaju ćerku Bu Ajvi koja ima pet godina.

Blic
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter