Izvor:
19.06.2017 u 22:00
0

TRAGIČNA SMRT ŠOKIRALA REGION: Naježićete se kada vidite fotografiju Ksenije Pajčin! (foto)

Ksenija Pajčin se na estradnom nebu pojavila devedesetih godina prošlog veka. Plenila je lepotom i pozitivnom energijom, i ništa nije moglo slutiti na tragediju.

Naime, karijeru je započela kao igračica u diskotekama, a prvi muzički angažman bio joj je u grupi "Duck", sa Damirom Radoičićem Dačom.

Imali su nekoliko hitova, a najpoznatiji je bio "Dačo, volim te". Iako se Ksenija nije proslavila sjajnim glasovnim mogućnostima, skrenula je pažnju na sebe i odlučila da nastavi solo karijeru.

Paralelno je držala plesnu školu u Beogradu. S pravom je smatrana za jednu od najseksepilnijih devojaka na sceni

Sve to je prekinuto 16. marta 2010. godine, kada je Ksenijino beživotno telo pronađeno u njenom stanu na Voždovcu. Ubio ju je dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je izvršio samoubistvo. Imala je 32 godine.

Na Instagramu se pojavila fotografija sa početka njene karijere, zbog koje su se mnogi naježili.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter