Izvor:
20.06.2017 u 00:38
0

ZABORAVILA ŽIKU: Evo u koga se zaljubila Dajana nakon razvoda!

Razvod joj nije lako pao, ali ističe da je sada spremna za novu ljubav i da ima neki predosećaj u vezi sa tim.

Voditeljka Dajana Paunović se u februaru ove godine razvela od dugogodišnjeg partnera Žike Jakšića, sa kojim ima sina Dušana.

Njih dvoje su bili zajedno sedam godina, ali kada se ljubav ugasila, u zajedničkom saopštenju otkrili su da se razvode.

Želimo da vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednički odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema… Da je svako kriv za sebe i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili – pisalo je u njihovom saopštenju.

Razvod od Žike joj, kaže, nije lako pao, ali ističe da je sada spremna za novu ljubav i da ima neki predosećaj u vezi sa tim.

– Što se ljubavi tiče to je mrtvo more, teško se zaljubljujem, ali veruj mi, kad se ja budem zaljubila sledeći put, to će biti onako fatalno. I ja bih baš volela da mi se to desi i da podelim to sa vama – kaže Dajana i otkriva da ipak postoji nešto u šta je zaljubljena:

Niko mi se ne sviđa, trenutno sam zaljubljena u svoj posao i to je to – rekla je Dajana.

izvor:alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter