Izvor:
20.06.2017 u 03:21
0

OSVETA BIVŠEM MUŽU: Bred Pit proslavio Dan očeva potpuno sam! (foto)

Anđelina Džoli (42) viđena je sa šestoro dece na aerodromu u Los Anđelesu, samo dan pre Očevog praznika. Naime, ona je pokupila decu i odvela ih na odmor, a njen bivši je praznik proveo sam bez dece.

On se u međuvremenu vratio u kuću u kojoj su pre živeli kao porodica, a počeo je i da je preuređuje. Ranije je rekao da mu je suviše bolno da boravi u zajedničkoj kući pa je, dok se nije oporavio od razvoda, odsedao kod prijatelja.

Podsetimo, Anđelina se s decom nedavno preselila vilu filmskog redatelja u Los Anđelesu, udaljenu samo 5 minuta od Breda. Za nju je iskeširala 25 miliona dolara. Zbog seljenja s kamionima već je danima nered i haos u celom susedstvu.
– Svakodnevno nam je blokirana ulica sa stotinu auta i radnika – kaže komšija slavne glumice. Dodaje kako su susedi zabrinuti jer su Anđelinina deca neuredna, nemaju formalno školovanje i non stop urlaju i trče ulicom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter