Izvor:
20.06.2017 u 08:12
0

PRVI PUT O NOVOM DEČKU: Nataša Bekvalac priznala da je ludo zaljubljena!

Nataša Bekvalac konačno je progovorila o novom dečku Luki Lazukiću. Popularna pevačica, koja je odmah nakon razvoda od direktora „Pionirskog grada“ Ljube Jovanovića uplovila u vezu s beogradskim biznismenom, za Kurir kaže da je u ljubavi ispunjena.

Bekvalčeva je u subotu nastupala u jednom šoping-molu, a s njom nije bio njen dečko, sa kojim se nedavno odmarala na Ibici. Iako nije bio prisutan, Nata je progovorila o njihovom odnosu. Na naše pitanje da li je za njen odličan izgled zaslužna ljubav, ona se nasmejala.

– Mogu vam reći da se lepo osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je ful i sve je super! – rekla nam je Bekvalčeva

Na pitanje da li je svom dečku posvetila novu pesmu „Crta“, koju će uskoro objaviti, Nata je kazala da mu još uvek ništa nije otpevala.

– Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za Luku. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi – rekla je raspoložena pevačica.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović razveli su se pre tri meseca, a samo nekoliko dana kasnije Kurir je otkrio da je Bekvalčeva već u novoj vezi, s Lukom.

Izvor:Kurir.rs

Foto: Twitter/Svet.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter