Izvor:
20.06.2017 u 18:58
0

INDI ARADINOVIĆ NESKROMNA: Ja sam bolja riba od Kim Kardašijan!

Folkerka kaže kako joj svi govoreda liči na holivudsku starletu i priznaje da kopira njene stajlinge i način na koji se doteruje.

Indi je priznala da je više puta želela da smrša, pa su je i koleginice savetovale da sa njima poseti teretanu, ali nije uspela to da postigne. Sada kada je smršala, rekla je ko joj je pomogao.

– Davno mi je Seka pomagala, insistirala je da krenem sa njom da treniram, ali nisam bila u mogućnosti jer je teretana bila daleko. A trener i ja smo postigli rezultate pre dve godine i sad idem dalje – kaže ona.

Pevačica je osim uske zelene haljine, koja je isticala njen atribute, promovisala i novu frizuru, koju poslednjih nedelja fura i Kim Kardašijan.

– Kažu da sam u Srbiji ja napribližnija žena koja liči na Kim Kardašijan. Ja smatram da sam lepša od nje, ali to ne znači da ona nije lepa žena. Meni je drago da sve njeno iskopiram ili iskombinujem u njenoj kombinaciji. Kikice su bile aktuelne jedno vreme, što da ne. Međutim, ja sam crnka – rekla je Indira.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/indy_official991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter