Izvor:
20.06.2017 u 21:45
0

MUŽ GOGE SEKULIĆ UZEO ZLATO: Pevačica se udala za šampiona! (foto)

Goga Sekulić u 40. godini konačno može da kaže da je srećna i ispunjena žena na svim poljima, a posebno u bračnom gde joj cvetaju ruže.

Pevačicin suprug Uroš Domanović (25) i svetski vicešampion u brazilskom džiu-džicuu, u subotu je osvojio zlato i srebro na španskom nacionaolnom takmičenju u Madridu, a samo mesec dana pre toga trijumfovao je na Cirih openu.

Sportista je nakon takmičenja dobio brojne čestitke, a najlepša je usledila kada se vratio kod žene u Švajcarsku. Goga je zbog zakazanih nastupa bila sprečena da mu pravi društvo u Madridu, ali ga je zato sve vreme bodrila preko telefona.

Domanović se ovih dana priprema za nova evropska tamičenja, nakon čega sledi američko, za koje je sam sebi dao reč da će ponovo osvojiti zlato.

Pozvali smo Gogu Sekulić kako bi nam prenela utiske kao supruga svetskog šampiona, ali nije odgovarala na naše pozive.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter