Izvor:
21.06.2017 u 00:58
0

NEĆETE VEROVATI: Anastasija otkrila ko je odveo na ugradnju silikona! (FOTO)

Lepa pevačica Anastasija Buđić ne krije da se zarad atraktivnijeg izgleda podvrgla operaciji uvećanja grudi.

Gostujući u emisiji "POSLE RUČKA" na televijiziji Happy Anastasija je govorila o estetskoj hirurgiji i načinu na koji održava svoj besprekoran izgled.

– Nemam ništa protiv sitnih estetskih korekcija. Mislim da ne preterujem i da sam uradila grudi koje su primerene mojoj konstituciji. Najpre sam se odlučila na takav korak zbog prirode mog posla. Ispostavilo se da mi je ugradnja silikona bila jedna od boljih investicija u životu – rekla je Anastasija.

Ona je istakla da je veoma važno da žene vode računa o svom izgledu konstantno, a ne samo kada krenu pripreme za godišnji odmor.

U toku emisije Anastasija se našalila na račun svog izgleda pre operacije, te je rekla kako je grudi "nasledila od tate".

Na pitanje voditelja, kako je njena porodica reagovala na odluku da poveća grudi, pevačica je iznenadila odgovorom:

– Baka me je podržala. Ona me je i odvela kod plastičnog hirurga – izjavila je Anastasija u emisiji "POSLE RUČKA".

Happy TV
Foto: Instagram/anastasijabudjic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter