Izvor:
21.06.2017 u 12:41
0

LEPA BRENA TAJNO NAPISALA TESTAMENT: Uslovila Bobu da ne sme ponovo da se oženi!

Lepa Brena je nedavno po prvi put progovorila o teškoj bolesti i stresu koji je preživela kada su doktori ustanovili da ima opasnost da oboli od raka dojke.

Srećom, ona je sada dobro ali kako magazin Star saznaje odmah nakon strašnih saznanja ona je sela i napisala testament!

Svu pokretnu i nepokretnu imovinu ona je podelila sinovima Viktoru i Stefanu na ravne časti, ali je Bobu uslovila! Ako misli da je nasledi – ne sme više nikada da se oženi!

"Čak i kada su joj lekari rekli da je dobro, Brena je i dalje bila jako uplašena. Plašila se da neće imati vremena da decu izvede na pravi put, da svašta može da se desi… Mesecima se konsultovala sa psihologom, razgovarala sa najbližima, baš se teško izvukla iz depresije", otkriva izvor"Stara" i nastavlja:

"Brena je mnogo vezana za decu… Ona bukvalno 24 sata brine gde su Stefan i Viktor. Jednostavno ne može da pređe preko svih događaja koji su zadesili njenu porodicu. Toliko ju je sve to potreslo da je nakon mnogo neprospavanih noći donela odluku da napiše testament! Nije želela da se ne daj Bože, njena deca, familija i sinovi svađaju oko imovine ako se njoj nešto desi. Bila je svesna da bolest sa kojom se suočila ne bira vreme, mesto, godine, pol, ma ništa! Zato je i pozvala njihovog dugogodišnjeg porodičnog advokata i uz nejgovu poršku sročila testament. Ali da ne bude zabune, nije se Brena uplašila onog najgoreg, taman posla! Prosto je htela da tu obavezu završi i bude mirna."

Izvor "Stara" nastavlja:

"Naravno o svemu je kasnije obavestila i Bobu, kada mu je rekla da je samo on uslovljen u njenom zaveštanju ostao je bez teksta. Ipak, Brena je morala da mu objasni da je morala da ga uslovi i da ga liši nasledstva ukoliko bi se oženio jer ne može ni da zamisli drugu ženu pored njega u domu koji su zajedno gradili."

Izvor:Milan Milošević/ Star
Foto:Twitter/Brena1960

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter