Izvor:
21.06.2017 u 13:51
0

Želi da bude blizu sina: SEVERINA SE USELJAVA KOD KEBE!

Poslednje ročište oko starateljstva nad sinom Aleksandrom između Severine Kojić i Milana Popovića održano je pre mesec i po dana, međutim, pevačica tog jutra nije došla u zagrebački Opštinski građanski sud jer je putovala na turneju u Americi.

Kasnije je saznala da je doneta presuda po kojoj njen sin Aleksandar jednu nedelju živi sa mamom, a jednu sa Popovićem. Nadalje, dečak će jednu nedelju u juli i avgustu provesti sa njim, a ostatak vremena sa ocem. Sudija je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne sme da viđa sina. Njen advokat se žalio na presudu a pevačici je jako teško i nada se da će nakon žalbe sud poništiti odluku.

Ona se poverila prijateljicama da će se preseliti u Beograd kako bi sinu bila što bliže.

"Severina je jeako teško podnela ovu odluku suda, nada se na će nakon žalbe biti odbačena presuda. Navikla je da bude sa sinom i sama pomisao da ga ne viđa svakodnevno joj ej nezamisliva. Pričala je sa suprugom Igorom žele da razmišljaju pozitivno ali ako sud odbaci tužbu planiraju da se sele u Beograd i tu žive jer ona želi da bude blizu sina iako neće smeti da mu prilazi. Mnogo je depresivna, samo o Aleksandru pričai u šoku je šta joj je priredio bivši partner! Već su odlučili da će živeti kod Kebe u porodičnoj kući, a cela porodica Kojić je sve vreme uz nju!"- kaže za Star izvor blizak pevačici.

Izvor:Sanja Arsić / Star;
Foto:Facebook/severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter