Izvor:
21.06.2017 u 14:10
0

PLENE LIČNE STVARI GOSTIMA: Teo svatovima oduzima telefone!

Miloš Teodosić i Jelisaveta Oraščanin insistiraće da zvanice odlože mobilne telefone da bi sačuvali privatnost i da neka fotografija slučajno ne bi dospela u javnost.

Budući mladenci pored spiska zvanica za svoje venčanje koje će se održati 25.juna, sastavili su i pravilnik ponašanja na svadbi.

Naime, proslavljeni košarkaš i glumica zahtevaće od gostiju da prilikom ulaska u velelepnu vilu na Dedinju odlože mobilne telefone da ne bi slikali i snimali ceremoniju venčanja.

Miloš i Jelisaveta ne žele da fotografije sa njihovog venčanja dospeju na društvene mreže, a samim tim ni u javnost, pa su prilikom predaje pozivnica svim gostima striktno naglasili da odlože telefone tokom svadbene proslave. Njima je rečeno da je angažovano nekoliko fotografa koji će svima biti na raspolaganju, ali da to ne čine ličnim aparatima. Pored toga, svim svatovima je rečeno da ukoliko planiraju da kupuju cveće, torte i poklone, radije novac uplate u humanitarne svrhe, za pomoć oboleloj deci – priča izvor blizak paru.

Na spisku zvanica nalazi se blizu 200 gostiju, koji će uživati u pesmama Baneta Mojićevića i Leksington benda. Budući da će doći kao Filipova pratnja, očekujemo da se i Aleksandra Prijović lati mikrofona.

Izvor:Srpski Telegraf
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter