Izvor:
23.06.2017 u 01:04
0

SVI SMO OVO DUGO ČEKALI: Ceca dobila ponudu da snimi svoj rijaliti!

Želeli su da mi kroz dom prolaze ljudi, a da im vodiči pokazuju: "Ovde Ceca jede, ovde Ceca spava…" Samo mi još fale kamere po kući, pa da završim u ludnici, priča Ražnatovićeva.

Ceca Ražnatović kaže da su pojedine agencije htele da joj organizuju turističke ture kroz kuću! Folk diva naglašava da nema tih para za koje bi postala rijaliti zvezda ili "eksponat za turiste" u sopstvenom domu, uprkos tome što njena vila već važi za atrakciju u Beogradu.

Konopci ko u muzeju

Ceca je rekla da dobija krajnje bizarne ponude, i to od ozbiljnih turističkih agencija.

Ljudi iz turističkih agencija su mi nudili da u mom domu organizuju turističke ture. Imali su ideju da po kući postave one konopce kao u muzejima i da ljudima pokazuju moju dnevnu i spavaću sobu, kuhinju i sve ostalo – kazala je Ražnatovićeva i pojasnila kako je to trebalo da izgleda u praksi:

Hteli su da vode turiste kroz kuću i pokazuju im: "Ovde Ceca jede, ovde Ceca spava…" Čak je bilo predloga da sa decom i sestrom budem tu, sedim i pričam, kako bi bio što bolji ugođaj za posetioce.

Folk pevačicu bezuspešno vrbuju da postane i rijaliti zvezda. Pojedine produkcije nude joj da snimi šou po uzoru na najgledaniji svetski format tog tipa "U korak sa Kardašijanovima" i ne pitaju koliko to košta.

– Dobijam ponude da radimo "Ražnatoviće" po uzoru na Kardašijanove. Bilo je i blanko čekova, da upišem cifru koju želim. Ma samo mi još fale kamere po kući, pa da svi kolektivno završimo u ludnici – kaže Ceca.

Porodična tajna

Poslednja u nizu ponuda za rijaliti Ceci je stigla početkom ove godine. Jedna privatna produkcija spremna je bila da iskešira čak 500.000 evra da snima svakodnevicu folk dive, njene dece, sestre Lidije sa porodicom, roditelja Slobe i Mire. Kamere bi bile postavljene svuda po vili, Svetlanu bi pratile i kad nastupa, a Veljka i Anastasiju u noćnim klubovima.

Moj život je već rijaliti! Kardašijanovi su mala beba u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane mala porodična tajna – rekla je tad Ražnatovićeva.

Informer
Foto: Twitter/Tracara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter