Izvor:
23.06.2017 u 03:33
0

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Nataša i Luka u ljubavi uprkos protivljenju porodice!

Novosadska barbika Nataša Bekvalac upoznala je svog novog dečka Luku Lazukića pre 6 godina na Ibici.

Nataša i Luka su se još tada zaljubili, ali njihova veza nije mogla da se nastavi jer je Luka na putovanju saznao da mu je devojka u drugom stanju.

Ponovni, ovog puta sudbonosni susret desio se pre nekoliko meseci u jednom beogradskom kafiću. Kada su se ugledali shvatili su da i dalje gaje emocije i dali su šansu ljubavi. Nakon 7 dana Nataša je tražila razvod od Ljube. Taj njen potez nije naišao na razumevanje članova porodice. Niko nije želeo da je podrži i bili su protiv njene veze. S druge strane ni Lukina porodica nije presrećna zbog svega što se dešava, ali protiv njih dvoje niko ne može – objašnjava izvor blizak paru.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter