Izvor:
23.06.2017 u 20:53
0

UŽIVA NA MORU: Ana Kokić izgleda fenomenalno i bez šminke! (FOTO)

Jedna od naših najvrednijih pevačica uživa u zasluženom odmoru, a njeni obožavaoci dobili su priliku da je vide u potpuno prirodnom izdanju.

Ana Kokić trenutno boravi u Grčkoj, gde se maksimalno opustila i odmara, kako od užurbane svakodnevice, tako i od svakodnevnog šminkanja i visokih potpetica.

Međutim, ona ne bi bila jedna od najlepših žena na javnoj sceni da čak i u takvom izdanju izgleda spremno za pistu!
Lepa pevačica objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram dve fotografije kojima je pokazala da pravim lepoticama nisu potrebni sati doterivanja da bi oduzele dah.

Najpre je sve iznenadila fotografijom iz noćnog izlaska, u koji se uputila u laganoj haljini i patikama. Što se tiče frizure, Ana se opredelila za jednostavnu pletenicu, a šminka izgleda veoma suptilno.

Nakon toga, lepa pevačica je podelila fotografiju nastalu tokom dana, u jednom grčkom restoranu. Razbarušena kosa, ni trunka šminke, udobna odeća i osmeh zadovoljstva – mi ne bismo menjali ništa.

Kurir
Foto: Instagram/anakokicmusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter