Izvor:
24.06.2017 u 00:04
0

DVE GODINE NAKON NESREĆE: Milan Kalinić otkrio do sada nepoznate detalje saobraćajke!

Voditelj Milan Kalinić pre dve godine izazvao je saobraćajnu nesreću u mestu Dupci. On je tog februara 2015. godine izgubio kontrolu nad svojim vozilom, usled loših vremenskih uslova i tada je prešao u suprotnu traku gde se sudario sa drugim vozilom mađarskih registracija u kojem su se nalazili otac, majka, sin i njegova devojka. Sud u Brusu je Milanu oduzeo dozvolu na šest meseci, a morao je da plati i određenu novčanu kaznu.

Milan se podsetio ovog događaja i otkrio nepoznate detalje. Na njeno pitanje da li je i dalje u kontaku sa ljudima koji su povređeni u nesreći, Kalinić je odgovorio:

Pa, nisam… Čuli smo se i u jednom trenutku smo prestali. Ali, sve se završilo…

Milan je nakon svega toga izgledao utučeno.

– Gledaj, niko tu nije… Ovaj jedan čovek je sam po sebi bio invalid. Nije imao jedan bubreg, imao je operaciju na srcu… Znači, ja sam i tu nesreću imao, da na takvog čoveka naletim… nisam mogao da naletim na "difovca", nego sam baš naleteo na takvog čoveka, i onda je zbog toga to bilo malo više neizvesnije i stresnije – ispričao je Kalinić u jednoj emisiji.

Izvor: kurir.rs
Foto: Facebook/milan.kalinic.908

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter