Izvor:
24.06.2017 u 01:27
0

SVI SU U ŠOKU: Ana Bekta se na svadbi pojavila sa drugim muškarcem, pogledajte ko je u pitanju!

Ana na svadbu kod kompozitora Saše Nikolića povela sina Igora umesto Mrkonjića.

Anu Bekutu već pet godina, koliko je u vezi s Milutinom Mrkonjićem, nemoguće je videti bez njega. Međutim, došao je i taj dan kad se par razdvojio.

Pevačica je pre dva dana bila na svadbi kompozitora Saše Nikolića, autora hitova Marije Šerifović „Sama i nervozna“ i „Deo prošlosti“ i Aleksandre Mladenović „Ljubav ili ludilo“, bez političara. Društvo joj je pravio sin Igor Polić, što je iznenadilo sve goste. Kad se pojavila s njim ruku pod ruku, mnogi su se zapitali gde je Mrka, s obzirom na to da su navikli da ih uvek viđaju zajedno. Da folk zvezda nije bila dobrog raspoloženja, pomislili bi da joj je veza u krizi.

– Ana je bila vesela i pevala je tokom skoro cele proslave, iako je došla samo kao gost. Igrala je, pomalo cirkala i svima ponaosob ispunjavala muzičke želje. Prijatelji su je zabrinuto pitali za Mrku, ali ona im je objasnila da ima neodložne poslovne obaveze i da zato nije došao s njom – kaže naš izvor koji je prisustvovao svadbi.

Bekuta je oko ponoći napustila veselje. Njen sin se prema njoj poneo kao pravi kavaljer, otišao je po automobil i sačekao ju je ispred restorana da ne bi pešačila u štiklama do parkinga.

Kurir
Foto: Twitter/tracara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter