Izvor:
24.06.2017 u 03:44
0

ZAVEO JU JE KAO SREDNJOŠKOLKU: Pre veze sa koleginicom, Andrija Milošević je voleo OVU manekenku! (FOTO)

Andrija Milošević već četiri godine uživa u harmoničnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić. Njih dvoje su otpočeli i zajednički život, a pre Sandre, jedina devojka koju je glumac predstavio javnosti bila je manekenka i Ana Šain.

Andrija je devet godina mlađu Anu upoznao u jednom beogradskom klubu 2005. godine. Glumac je tada bio angažovan u seriji "Mješoviti brak", a Ana je još bila srednjoškolka.

Ani i Andriju je upoznala Tanja Vojtehovska i već posle dve nedelje otpočeli su romansu koju su u početku krili. Kada se Ana pojavila na izboru za mis, njihova veza postala je interesantna medijima.

Posle nekoliko godina ljubavi Andrija i Ana su raskinuli. Šainova se bavila manekenstvom i voditeljstvom, kao i dizajniranjem haljina. Danas je srećno udata, ima ćerkicu Laru, a kao što možete da vidite izgleda brutalno.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/andrijamilosevic_official, Instagram/anasain

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter