Izvor:
24.06.2017 u 13:41
0

UMALO NESREĆA: Samo dan pred svadbu, Teo i Jelisaveta doživeli neprijatnost u avionu!

Glumica Jelisaveta Orašnin i košarkaš Miloš Teodosić sutra će jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da”, a poslednje dane pred taj čin provode turbulentno.

Naime, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Crnoj Gori, ali su morali da se vrate jer je Jelisaveta preksinoć imala predstavu.

– Teo je odlučio da se vrati zajedno sa njom kako bi bio u publici dok igra predstavu, s obzirom na to da zbog života u Moskvi nije imao priliku da je vidi kako glumi. Sve je krenulo po zlu kada je avion negde između Crne Gore i Srbije počeo da propada. Jake turbulencije uplašile su sve putnike, pa i Jelisavetu, koju je takođe uplašeni Miloš pokušavao da umiri. Vriska putnika dodatno je dizala paniku budućoj mladi, dok se većina njih molila bogu da prežive. Sa njima je bio i bivši fudbaler Marko Pantelić i još nekoliko drugara. Svi su bili potpuno izbezumljeni, ali se sve na kraju dobro završilo – priča naš izvor, koji je takođe bio na ovom letu.

Kako su oko 13 časova sleteli na beogradski aerodrom, Teo i Jelisaveta su odmah otišli do njenog stana da se ona presvuče i ode na probu predstave u kojoj je igrala te večeri.

– Teo je prvi put gledao buduću suprugu na daskama koje život znače, zbog čega je ona imala tremu. Sačekao ju je posle izvedbe da se pesvuče, pa su njenim autom otišli u restoran kod budućeg kuma – objašnajva naš izvor, a njegovu priču potkrepljuju i fotografije koje je uslikao naš paparaco.

Izvor: alo.rs
Foto: Twiter/rtvbn1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter