Izvor:
24.06.2017 u 15:37
0

MARIJA KILIBARDA KONAČNO PROKOMENTARISALA RAZVOD: Šokiraćete se kad vidite KAKO! (FOTO)

Vest da se popularna voditeljka Marija Kilibarda razvodi od bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića nakon samo godinu dana braka odjeknula je poput bombe u srpskim medijima.

Kako je "Blic" ekskluzivno objavio, Marija i Vladimir su rešili da stave tačku na kratki brak nakon samo godinu dana zajednice zbog nepomirljivih razlika.

Međutim, čini se da zgodna Mara nije želela dugo da očajava, već je odmah skinula burmu i bacila se na posao, a televizijska publika će uskoro moći da gleda Mariju i Dejana Patelića u novom TV projektu.

A na Instagramu Marija je konačno rešila da se oglasi povodom pisanja o razvodu, te je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da je burmu zamenila drugim prstenom.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter