Izvor:
24.06.2017 u 16:14
0

NAKON 20 GODINA ZAJEDNIČKE SARADNJE: Mili otkrio zašto je došlo do prekida saradnje sa Cecom! (foto)

Aleksandar Milić Mili i Ceca Ražnatović već nekoliko godina ne sarađuju, a iako se nagađalo da su i prekinuli svaki kontakt oboje su to demantovali.

Kako Mili kaže, on je taj koji je odlučio da stavi tačku na saradnju sa Cecom, a kao razlog je naveo to da nije siguran da bi taj posao radio sa istom željom koju je imao ranije.

– Ja sam napustio taj projekat jer sam, stvarno, imao svoje razloge. Koncentrisan sam bio na drugu stranu. Nisam čak bio siguran da bih sa tom željom to uradio, tako dobro, i naravno da tim svim koji su me zvali, sam rekao "gledajte da, pošto sam ja to radio 20 godina, da to napravite kako treba – rekao je Mili.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter