Izvor:
25.06.2017 u 02:08
0

JELISAVETA SE SUTRA UDAJE ZA TEA: Evo šta su joj prijatelji poručili i kada će se održati crkveno venčanje!

Budući bračni partneri Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se ne razdvajaju i predbračne dane provode potpuno opušteno, bez ikakvog stresa, a njene kolege uveliko se pripremaju za specijalni dan.

Prijateljica Jelisavete sa klase Anja Alač ispričala je da se raduje što će Jelisaveta izgovoriti sudbonosno "da".

Ma verujem da će biti najlepša mlada" rekla je ushićeno Anja Alač. I dok je sve gotovo spremno da se sutra jedno drugom zakunu na večnu ljubav, Miloš Teodosić je u četvrtak uveče došao kod svoje drage da pogleda predstavu "Hotel 88" u kojoj ona glumi jednu od glavnih uloga. Jelisaveta i Teo nisu bili raspoloženi da daju izjave, ali kako su njene kolege otkrile, glumica nije imala tremu što je budući suprug gleda iz prvih redova.

Lepo je što Teodosić bio. On je pre svega uspešan košarkaš kome se divim. Lepo je kada dođu uspešni ljudi da pogledaju vaš rad. Srećan sam zbog Jelisavete. Ona je fenomalna glumica, profesionalac. Možda je imala tremu kada je bio Miloš, ali to se nije videlo – rekao je Vladimir Aleksić, koji igra sa njom u predstavi.

On će biti jedan od gostiju na svadbi Jelisavete Orašanin.

Mi smo svi privatno veoma dobri. Svako od nas ima dosta obaveza, pa ne stižemo često da se viđamo, ali se uvek radujemo kada imamo predstavu jer se tada družimo. Stvorila su se divna prijateljstva, što je lepo – iskren je Aleksić i objašnjava da je njihova predstava koju je Teodosić gledao romantična priča u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, koja spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.

I njegov kolega iz predstave Andrija Kuzmanović kaže da mu je drago što se svi privatno druže i što je Teo došao.

Jelisaveta nije bila nervozna, bila je jako srećna što je Teodosić došao da je gleda – rekao je Kuzmanović i dodao da se sprema za njenu svadbu.

Bože zdravlja, dolazim na svadbu. Nadam se da ću uspeti od privatnih obaveza. Spremam joj iznenađenje, ali ne mogu to ovom prilikom da otkrijem – bio je zagonetan Jelisavetin kolega.

Detalji svadbe

Svadbu će obezbeđivati desetak pripadnika privatnog obezbeđenja, a sve mere su preduzete da Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslave sklapanje bračne zajednice. Jedna od rigoroznijih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove. Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, čak ni prijatelji, ne može da uđe.

Ono što je svakako interesantno jeste da je par odložio crkveno venčanje posle Evropskog prvenstva, koje će biti održano u septembru. Goste će zabavljati Aleksandra Prijović.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/jagodenamagli, teomilos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter