Izvor:
25.06.2017 u 07:11
0

BRENA SAVETUJE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Svekrva me uči kako da štedim!

Ona je uvek tu da mi kaže u šta treba da uložim, a šta je nepotrebno kako bi moja karijera išla u pravom smeru

Aleksandra Prijović priznala je da joj maćeha njenog dečka Filipa Živojinovića Lepa Brena daje finansijske savete!

Mlada zvezda prokomentarisala je nedavne priče da ju je svekrva grdila zato što ne štedi novac. Kako nam je rekla, uvek se trudi da usvoji Brenine savete.

Tačno je da nam Brena sugeriše kako da racionalno trošimo novac, što je i u redu. Ona je uvek tu da mi kaže u šta treba da uložim, a šta je nepotrebno kako bi moja karijera išla u pravom smeru. Njeni saveti mi dosta znače, jer ona ima vrhunsku karijeru, ko će ako neće ona. I Filip i ja je uvek poslušamo, to je sve što imam da kažem – rekla nam je Brenina snajka.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno s dečkom Filipom boravila u Americi, gde je snimila i nekoliko kadrova za nove spotove. Kako su mediji pisali, snajka porodice Živojinović na iznajmljivanje vile dala je 35.000 evra.

izvor:kurir.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter