Izvor:
25.06.2017 u 22:01
0

PERVERZNA IGRICA: Soraja otkrila kako se zabavlja u krevetu! (FOTO)

U vreme moderne tehnologije i ekspanzije društvenih mreža korisnici istih ponekad i preteruju kad je intima u pitanju. Tako se na Instagramu mnogih mogu naći i neke fotogafije i snimci kojima, reklo bi se, tu i nije mesto.

Jedna od javnih ličnosti koja sa svojim fanovima na Instagramu deli baš sve je Soraja Vučelić. Njeni pratioci navikli su da viđaju njena razna izdanja, većinom provokativna, a sad je otišla korak dalje.

Naime, ona je sa svojim partnerom koristila seksi kockice, a uslikala je i svoj zadatak za prethdnu noć.

On je dobila poljubac i grudi, a šta su tačno Soraja i njen partner radili, na sreću, nije poznato. Neke stvari ipak treba sačuvati za sebe. Ipak, znajući Soraju, možda će već u sledećoj objavi na Instagramu detaljnije prikazati šta je bilo nakon što je dobila ove kockice.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram/sorajavucelic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter