Izvor:
26.06.2017 u 00:46
0

PROCURELE FOTOGRAFIJE: Evo kako izgleda VENČANICA Jelisavete Orašanin! (FOTO)

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin izgovorila je danas sudbonosno "da" košarkašu Milošu Teodosiću na vernčanju pred 200 zvanica.

Jelisaveta se za najbitniji dan odlučila za belu haljinu neobičnog kroja, koja joj je savršeno pristajala, a jedan fotografija sa venčanja, završila je na društvenim mrežama.

Naime, iako su mladenci tražili od gostiju da ne koriste telefone, kako se ne bi desilo da slike sa venčanja završe na društvenim mrežama, čini se da nisu to pravilo ispoštovali svi gosti.

Tako se Vlada Aleksić, Jelisavetin kolega iz predstave "Hotel 88", oglušio o to pravlilo, te je fotografiju sa mladom podelio sa pratiocima na Instagramu.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/vladimiraleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter