Izvor:
26.06.2017 u 01:15
0

MIRA ŠKORIĆ PRIZNALA: Odbila sam Cecinu „Kukavicu“!

Mira Škorić je devedesetih bila u samom vrhu po popularnosti i broju hitova, ali je neke od njih morala da odbije jer nije imala vremena ni prostora na albumu da ih snimi. Takav slučaj bio je s pesmom „Kukavica“ Cece Ražnatović, koju su Futa i Marina Tucaković prvo ponudili Škorićevoj.

Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi, i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću s pesmama, neke sam morala i da propustim. Meni je ponuđena Cecina pesma „Kukavica“ i još mnogo njih, koje su posle otpevali drugi izvođači. Ne mogu da kažem da mi je žao što sam je propustila, Ceca je to otpevala fantastično. I ja je stalno pevam na nastupima, publika je voli – rekla je Mira u jednoj emisiji.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter