Izvor:
26.06.2017 u 01:50
0

RUKU POD RUKU: Miloš Biković došao na Jelisavetino venčanje sa prelepom Ruskinjom! (FOTO)

Bio je u vezi sa Brankicom Sebastijanović, pa sa ruskom manekenkom Sašom Lus, a sada Miloš Biković ponovo ljubi Ruskinju. Sa glumicom Aglajom Tarasovom pojavio se na venčanju Jelisavete i Miloša Teodosića koje je danas u Beogradu.

Čim se Biković pojavio ispred restorana, odmah su ga primetili. Mladi glumac svuga gde se pojavi, izazove pometnju, pa je tako bilo i u na ovom venčanju.

Pažnju mu je sada pomalo krala devojka Aglaja Tarasova sa kojom je u vezi nekoliko meseci.

Elegantna i zavodljiva Ruskinja sa našom glumačkom zvezdom je baš atraktivan par. Miloš i njegova partnerka su pre ulaska u restoran kratko ćaskali sa ostalim zvanicama, a onda su se pridružili ostalim gostima.

Biković i Jelisaveta su veoma bliski prijatelji. Za njih se čak i pričalo i da su više od prijatelja, ali se na kraju ispostavilo da su glasine o navodnoj ljubavnoj vezi samo glasine.

Izvor: Zena.blic
Foto: Instagram/bikovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter