Izvor:
26.06.2017 u 02:29
0

ODUŠEVILA IZBOROM HALJINE: Ovako je Tamara Dragičević izgledala na Jelisavetinoj svadbi! (FOTO)

Venčanje o kojem se pričalo prethodnih dana, ovog posle podneva odvija se pod strogom zaštitom kako detalji ne bi isplivali u javnost.

Neke od zvanica Jelisavete i Miloša Teodosića ipak nisu mogle da se uzdrže od fotografisanja, te su pojedini detalji izašli na videlo.

Jedna od njih je i mladina prijateljica i koleginica Tamara Dragičević koja je poželela da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli utiske sa venčanja, ali i da se pohvali svečanom toaletom koju je odabrala za ovu priliku.

Tamara je odabrala haljinu bež nijanse sa širokim, zvonastim rukavima. Dubok dekolte je svakako izavao veliku pažnju naročito kada se sa susreće sa šlicem od donjeg dela haljine.

Očigledno zadovoljna svojim telom i puna samopouzdanja, lepa glumica poželela je da seksepilnom haljinom pokaže kako se oseća. Komplimenti nisu izostali, a Tamarin osmeh dodatno je ulepšao celokupnu fotografiju.

Izvor:glossy.espresso.rs
Foto:Instagram/tamaradragicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter