Izvor:
27.06.2017 u 09:42
0

ONA TRAŽILA: Jelisaveta i Teo potpisali predbračni ugovor! (foto)

Jelisaveta Orašanin, koja se zavetovala na ljubav i večnu vernost Milošu Teodosiću, pored bračnog potpisala je i predbračni ugovor.

Kako piše "Srpski telegraf" par je sedam dana pred svadbu u prisustvu advokata i pred sudijom potpisao ugovor o podeli lične imovine ukoliko dođe do razvoda. Prema tvrdnjama upućenih, košarkaš je odlučio da osigura samo imovinu koju je stekao do sada.

Kako smo navikli da se u poslednje vreme čak i oni estradni brakovi koji su važili za skladne završavaju razvodom, mnogi su pomislili da je par posetio advokata upravo zbog toga. Ipak, s obzirom da su to uradili nekoliko dana pre same svadbe, razvod nikako ne može biti opcija.

– Miloš i Jelisaveta su lako sklopili sporazum. U ugovoru su navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. Tako sve što je Miloš do trenutka stupanja u brak stekao i što je u isti uneo nema pravo raspodele prilikom eventualnog razvoda, što važi i za Jelisavetu. S druge strane, sve što zajednički budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. U okviru ugovora stoji i stavka pod kojom Jelisaveta ima apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine tokom trajanja braka – kaže obavešteni izvor za "Srpski telegraf".

U predbračnom ugovoru je navedeno i da svaki poklon koji supružnici dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, nemaju pravo da podele sa partnerom. Pored toga, klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka, transparentno pokažu partneru koji ima pravo da raspolaže njim.

Upućeni takođe tvrde da je upravo Jelisaveta insistirala na potpisivanju predbračnog ugovora kako bi rasteretila Tea bilo kakvog pritiska i obaveza. Želela je time da mu dokaže da je ona sa njim iz čiste ljubavi i da joj materijalne stvari ne predstavljaju ništa. Inače, Miloševa zarada godišnje iznosi 2,5 miliona evra.

Ni Miloš ni Jelisaveta nisu potvrdili ove navode.

izvor:Srpski Telegraf
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter