Izvor:
29.06.2017 u 23:09
0

RAZLIKUJE SE OD SVOJIH VRŠNJAKA: Naš poznati mladi glumac otkrio šta je za njega dobar provod!

Beograd je poznat kao prestonica noćnog provoda, sa brojnim splavovima, klubovima i kafanama, koji su prepuni mladih željnih dobrog provoda.

Među njima često srećemo naše javne ličnosti, međutim jednog perspektivnog glumca srpske scene u takvim mestima nećete videti.

U pitanju je Uroš Jovičić, koji je u emisiji "Posle ručka" otkrio šta je za njega dobar provod, ali i kako mu se čine današnje kafane:

-Što se tiče kafane, ja stvarno mnogo volim kafane. Dobro se osećam tamo, kao svoj na svome. Moram da apelujem na mlade koji danas misle da se u kafanu ide samo da se napije. U kafanu idu gospoda!

On je takođe otkrio i da je imao uloge koje su bile vezane za kafanu:

-Dešavalo mi se u par projekta koje sam radio da sam bio kafanski čovek. U jednom sam bio konobar. Konobari su duša kafane.

Uroš je takođe naglasio da ga splavovi i vreva klubova nikada nisu privlačili, za razliku od njegovih vršnjaka koji uživaju na ovakvim mestima.

Happytv.rs
Foto:Twitter/Uros Jovcic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter