Izvor:
01.07.2017 u 13:14
0

MUZIČKA SENZACIJA NA POMOLU: Stefan Živojinović najavio hit sa majkom i snajkom! (foto)

Razmišljao sam kako da zvuči ta pesma, a da ne bude neka kuknjava:

– Joj, majko, ja je volim! Joj, sine, nemoj samo o njoj! – kaže Živojinović.
Stefan Živojinović se ozbiljno nameračio na estradu – snimio je prvu pesmu „Druga liga“ i već prikuplja nove pesme. Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića za Kurir ekskluzivno otkriva da planira da snimi zajedničku pesmu s majkom i snajkom Aleksandrom Prijović!

– Pričali smo više puta o tome. Prvo sam razmišljao kako bi uopšte zvučala ta pesma, a da ne bude neka kuknjava: „Joj, majko, ja je volim! Joj, sine, nemoj samo o njoj!“ Onda smo odustali. Međutim, sada kad sam zakoračio u pevačke vode, ako bi se našla neka dobra modernija pesma, zašto da ne! Stvarno bih voleo da imam duet s mamom jer svi znaju kakva je ona pevačica. Snimićemo sigurno, samo da pronađemo šta nam odgovara. Verujem da će biti u skorije vreme – kaže Brenin i Bobin sin.

Druga liga

On je oduševljen karijerom Filipove devojke Aleksandre Prijović, pa je poželeo da i ona učestvuje u tom projektu.

– Svi ćemo zajedno snimiti pesmu! To bi bilo još interesantnije. Aleksandra je jedna od najtalentovanijih i najboljih pevačica na našim prostorima, a pored toga je super devojka i presrećan sam zbog svog brata Filipa. Ona je kompletna zvezda. Napravila je čudo s novim albumom, zaista je fenomenalan, kvalitetan, genijalan i kreativan – rekao je Stefan.

Živojinovićeva debi pesma „Druga liga“, za koju je snimio spot u dvorištu njihove porodične kuće na Bežanijskoj kosi, izaći će za nedelju dana. Nakon toga on će aktivno početi da se bavi pevanjem po klubovima i diskotekama i presrećan je zbog toga.

Brena je nedavno prokomentarisala to što je njen stariji naslednik Stefan krenuo njenim stopama.

Izuzetno talentovan

– Stefan je izuzetno talentovan i neprestano dobija komplimente na račun svog pevanja. Ja sam, naravno, veoma ponosna na njega, pa na njegov talenat i rad gledam s radošću. Volim da slušam kako peva i kad mislim da je potrebno ili kada me sam pita, posavetujem ga, naravno, ili ukažem na nešto – izjavila je najveća jugoslovenska zvezda, a o mlađem sinu Viktoru, koji želi da preuzme „Grand produkciju“- dodala je:

– Viktor je sam započeo svoj samostalni posao. Želi potpunu samostalnost u tome. Ide mu odlično!

Prija o deveru

UVEK JE VOLEO DA PEVA

Prijovićka je nahvalila devera.

– Stefana mnogo volim, on je zaista divan momak. Upoznala sam ga nekoliko godina pre Filipa. Uvek je voleo da peva, a talenat je nasledio od svoje majke – rekla je Aleksandra.

Kurir
Foto: Instagram/Prontskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter