Izvor:
01.07.2017 u 13:37
0

NAKON SVADBE GODINE: Umesto da uživaju na medenom mesecu, Jelisaveta i Teo … (foto)

Samo nekoliko dana nakon sudbonsonog "da" bračni par Teodosić uputio se na Srebrno jezero gde je košarkaš imao poslovne obaveze, a nakon toga Jelisaveta i Miloš su otišli na medeni mesec.

Naime, prve bračne dane Jelisaveta i Teo su proveli na Srebrnom jezeru, gde je reprezentativac organizovao dečji košarkaški kamp. A odmah nakon toga, bračni par se uputio u Ameriku, gde će porovesti medeni mesec.

A, umesto da se prepuste uživanju, i da, sa pratiocima na društvenim mrežama, podele poneku fotografiju sa bračnog putovanja, Jelisaveta je rešil da se oglašava na Instagramu. Umesto nje, to je uradio Teodosić.

Naime, Teo je objavio fotografiju nastalu u košarkaškom kampu na Srebrnom jezeru, a na kojoj se vidi kako mlade talente uči najvažnijim košarkaškim lekcijama. Čini se da ni bračni život ne može da skrene Teodosiću pažnju sa košarke.

Blic
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter