Izvor:
01.07.2017 u 13:50
0

JELENA KOSTOV BEZ PARDONA: Lezbejke mu neprestano startuju! (foto)

Jelena Kostov pet meseci nakon porođaja rešila je da se ponovo posveti karijeri. Pevačica smatra da sve može da se postigne uz dobru organizaciju, ali priznaje da je bilo situacija kad zbog obaveza koje ima oko sina Milije nije stizala ni kosu da opere.

– Ništa nisam mogla da stignem dok je on imao grčeve. Kad legne da spava, ja uradim kućne poslove. Sve radim sama, nemam ni kućnu pomoćnicu ni bebisiterku. Kada imam snimanja, Miliju pričuva moja drugarica.

Šta ti kaže suprug Miljan kad ne stigneš da se središ?

– Ja sam posle porođaja njemu najlepša žena. Naša ljubav je mnogo jača otkako je Milija ušao u naš život. Nema ništa lepše od toga da sviješ svoje malo porodično gnezdo i ljubomorno ga čuvaš od drugih.

Da li tako ljubomorno čuvaš i Miljana od pogleda koleginica?

– Ne krijem ga. Rado bih ga pokazivala svima, ali on to ne želi. Onog trenutka kad mi je rekao da neće da se pojavljuje u medijima, moja ljubav prema njemu postala je jača. Odmah sam znala da me voli zbog mene, a ne zato što sam pevačica i javna ličnost.

Žene za tvog muža kažu da je dobar frajer.

– Nikada nisam bila ljubomorna. Onog trenutka kad bih primetila da moj partner zvirka, više mu ne bi bilo mesto pored mene. U Miljana imam toliko poverenja da ne mora ni da mi se javi kad izađe. Kada mora da ode na nekoliko dana, ja i ne pomislim da će se nešto desiti s nekom drugom ženom. Imam sve poverenje ovog sveta u njega. Jedna izreka kaže „Pritisnuto jače, sve jače odskače“, tako da nikada nemojte da pritiskate partnera.

Da li si brinula kad si se ugojila u trudnoći da će pogledati drugu?

– Od prvog dana sa Miljanom osećam sigurnost. On me voli i s viškom kilograma. Svi mi kažu da cvetam, a verujte da je to zbog njegove ljubavi.

Miljan je pripadnik Žandarmerije, da li nekad strahuješ za njegov život?

– Kako se on navikavao na moj posao od prvog dana, tako sam i ja na njegov. Samo su razgovori doveli do toga da ja nemam strah što se tiče njegovog posla i da on ima poverenje kad je u pitanju moj posao.
Da li je bilo neprospavanih noći zbog brige?

– Nikada neću da legnem, pa da razmišljam šta će se desiti. Desi se ono što mora. Činjenica je da njegov posao nije naivan, ali koliko je god njegov posao rizičan, toliko je i moj. Dešavaju se razne stvari i po klubovima u kojima gostujem.

Kada si se najviše uplašila na nastupu?

– Po prirodi sam veoma plašljiva. Bilo je nekoliko tuča zbog kojih sam se mnogo uznemirila, noćima nisam mogla da spavam. Hvala bogu, na tome se završilo, s obzirom na to da znam kakav su pakao neke kolege preživele.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter