Izvor:
01.07.2017 u 21:22
0

NOVI DETALJI U ISTRAZI: Darko Kostić se predozirao „drogom za silovanje“!?

Prema nezvaničnim informacijama, Darko Kostić je bio u stanu svog prijatelja i predozirao se "drogom za silovanje".

Veliku pažnju je privukla informacija koja se pojavila u pojedinim medijima da je modni kreator Darko Kostić navodno priveden zbog posedovanja narkotika, međutim, kako saznajemo, Kostić se predozirao takozvanom “drogom za silovanje”, a narkotici su pronađeni u stanu njegovog prijatelja.

Prema nezvaničnim informacijama, Darko Kostić je bio u stanu svog prijatelja i predozirao se “drogom za silovanje”, odnosno tečnim ekstazijem čija je hemijska oznaka GHB.

Nakon toga je Kostićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć, a zatim je u stan stigla i policija koja je tamo pronašla više vrsta narkotika, uključujući tu i “drogu za silovanje”.

Policija je predala izveštaj Tužilaštvu, a kako saznajemo, Kostića najverovatnije neće goniti.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter