Izvor:
02.07.2017 u 03:18
0

EVA RAS OTVORILA DUŠU: Prošlo je 30 godina, a ja još živim sa svojim pokojnim suprugom!

Glumica Eva Ras koja je već 30 godina bez ljubavnog partnera, jer još voli svog muža, otkrila je kako onda gleda na brak.

– Ja sam sama, jer je ona tragedija bez komedije nastupila i ja živim s njim iako njega nema, jer sam ga toliko volela, pošto je i to moguća varijanta – rekla je Eva.

Pored toga, glumica kaže da nikada nije osećala simptome bolesti zvane "usamljenost".

Ne. Nikada, jer sam pobožna i Bog je uvek sa mnom. I u najtežim trenucima. Ja sam sama već više od 30 godina, ali ne mogu da budem sama, jer u prošlosti se ništa ne menja i u prošlosti ja imam i muža i ćerku i majku i oca, imam sve, jer sam ih imala – rekla je glumica.

Ona tvrdi da nikad nije pomišljala da se ponovo zaljubi, jer i dalje voli svog pokojnog supruga.

Nikada ih nisam zamenila. Znate vi da je moja najčuvenija izjava oko jednog katanca i zašto se taj katanac toliko ljudima dopao. Zato što je Homer pisao o tome. To je priča o Penelopi, da svako želi da ima ljubav koja je verna i kad njega nema i nema prestanka ljubavi i moja ljubav može da prestane samo kad ja odem na onaj svet – objašnjava Eva u jednoj emisiji.

Izvor: Kurir
Foto: Avaz.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter