Izvor:
02.07.2017 u 07:08
0

POTRESNA ISPOVEST JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Prvi dečko mi je umro od srca!

Jelena Bačić Alimpić je u životu, osim lepih situacija, imala i dve velike tragedije. Smrt oca i prve ljubavi ostavila je duboke ožiljke na njenoj duši.

Možda, kaže, baš zbog toga najdublje i najiskrenije emocije iskazuje u svojim romanima. O preranom odlasku muškarca koga je prvo volela pisala je u knjizi „Ringišpil“. I u poslednjem romanu, „Nigde nema te“, živopisno je dočarala osećanja u tim teškim trenucima.

Iskusila sam patnju, kako bih drugačije mogla da pišem. Zbog gubitka vrlo bliske i drage osobe, a to je moj otac, ali i u ranoj mladosti izgubljene prve ljubavi, na najtragičniji način naučila sam šta su bol i patnja – kaže za Kurir Jelena, koja je imala samo 21 godinu kada se oprostila od dečka, koga je iznenada izdalo srce.

Umrla mi je prva ljubav. Puklo mu je srce. Bio je jako mlad, imao je tek 30 godina. U knjizi „Ringišpil“ postoji scena koja opisuje taj trenutak u mom životu. To delo je moj prvenac, pa su se otvarali svi lagumi mog sećanja dok sam ga pisala, između ostalog i sećanje na njega – priča Jelena, koja nije želela da otkrije ime rano preminulog dečka, kako članovima njegove porodice ne bi ponovo probudila bolna sećanja.

Nekadašnja voditeljka, a sada književnica, dodaje da je u njenom životu bilo i mnogo radosti.

Bilo je svačega u mom životu. Prva rečenica u mom romanu „Ringišpil“ glasi „Svega je u njenom životu bilo previše“, a ja mislim da je i u mom – kaže Jelena.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/jelena_bacic_alimpic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter