Izvor:
13.07.2017 u 13:32
0

POBEDILA TEŠKU BOLEST: Naša misica danas živi život punim plućima! (FOTO)

Dijana Milojković je prošle godine vodila bitku sa kancerom, a sada se čini da živi život punim plućima i da koristi svaki dan kao da joj je poslednji.

Lepa misica na društvene mreže često postavlja slike sa egzotičnih destinacija, a čini se da i te kako uživa, pa obožavatelje na Instagramu svakog dana zna da obraduje novim objavama.

Dijana neretko pozira sa osmehom na licu, pa se da zaključiti da je zadovoljna životom i da je težak period odavno iza nje.

Sudeći po komentarima ispod slika, fanova ima nikad više, koji joj non-stop ostavljaju komplimente.

Podsetimo, Dijana Milojković je pre par meseci raskinula vezu sa momkom koji joj je bio najveća podrška tokom borbe sa teškom bolešću, o čemu se naširoko pisalo i pričalo.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/dijanaslife

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter